Crno – bijeli svijet interijera

Crna i bijela boja – vječni klasici u uređenju ponovno su u vrhu lista trendova uređenja interijera popularizacijom skandinavskog stila uređenja. Igra crne i bijele boje u prostoru može se postići jednostavnim rješenjima – zidnim naljepnicama raznih motiva od geometrijskih do citata poznatih osoba.

Crna i bijela kombinacija u uređenju interijera nikad ne izlazi iz mode. Bilo da se radi o crnoj koja prevladava s par detalja bijele ili obrnuto, uvijek će dati upečatljiv potpis prostoriji. 

Naljepnica za zid - crna mat - plusići
Naljepnica za zid – crna mat – munje

U današnjim trendovima skandinavskog minimalističkog uređenja crna i bijela prevladavaju, daju apstraktnu osnovu koja se može nadograđivati jačim, intezivnijim bojama ne narušavajući dizajn interijera.

Želite li da prostor ostane prozračan i vizualno veći fokusirajte se na bijelu te ju oplemenite s crnim detaljima, dok će veće crne plohe dati dramatičnost prostoru. 

Naljepnica za zid - crna mat - plusići
Naljepnica za zid – crna mat – plusići

Prazan bijeli zid može se “podići” malim jednostavnim zahvatima kao što su naljepnice za zid. Crne naljepnice će biti dovoljno kontrastne da daju efektan izgled a motivi se mogu kombinirati prema vlastitim idejama.  

U trendu su geometrijski oblici kao što su trokuti i krugovi, a oni koji su i dalje djeca u duši prije će odabrati motive stripovskih junaka kao što je Batman.

Naljepnice za zid - crna mat - Batman
Naljepnice za zid – crna mat – Batman

Bez obzira koji motiv ili poznati citat odabrali, nećete pogriješiti u povoljnom i atraktivnom dizajnerskom rješenju za vaš interijer.

Inspirirajte se našom ponudom naljepnica za zid:

Naljepnice za zid - crne mat - trokutići
Naljepnice za zid – crne mat – trokutići

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *